Autoophug i københavn

Trygt og miljørigtigt. Nembilskrot er en autoophugger i Københavns udkant. Vi opererer i HELE københavn. Læs mere forneden, og hvis din forespørgsel haster, så ring til os på nedenstående nummer. 

+45 60 66 35 08

Leder du efter en autoophugger i København?

Så er du nemlig havnet det rette sted. Hos Nembilskrot har vi mange års erfarng med at håndtere skrotbiler. Vores skrotpriser er skruet helt op, og vi gør procesessen med skrotning af bil nemt. Vi er eksperter indenfor autoophugning og har i mange år været danskernes foretrukne autoophugger i København. Det er vi af 3 årsager:

  • Vi har mulighed for gratis afhentning, såfremt enkelte kriterier er mødt.
  • Vi udbetaler gode skrotpræmier i 2020.
  • Vi er ærlige, pålidlige og anbefalet af mange.
  • Vi er mødestabile.
  • Vi er fleksible.
  • Derudover gør vi hele skrotningsprocessen meget nem!

Når du vælger os som autoophugger, så starter det med at du tager kontakt til os enten via telefon eller igennem mailformularen her på siden. Når du har taget kontakt til os, så vil vi komme med et knivskarpt tilbud på din skrotbil. Så aftaler vi et mødetidspunkt og får ordnet skroningen digitalt, som loven nu foreskriver. Du får en kvittering på, at du har valgt os som autoophugger. Din skrotpræmie bliver så udbetalt i løbet af et par hverdage, oftest indenfor 24 timer. Der kan dog i denne CORONA-Krise-tid gå lidt længere tid. Det er miljøstyrelsen, der udbetaler din skrotpræmie og derfor kan vi ikke speed processen op i forhold til udbetalingen af skrotpræmien

Autoophugger med mange års erfaring

Nembilskrot har mange års erfaring med autoophugning. Vi ved lidt mere om de gængse skrotbiler end den almindelige autoophugger i København. Det betyder for dig, at nogle kan udbetale mere i skrotpræmie, da vi ved at vi kan få mere for den i den anden ende. Vores mange års erfaring og ekspertise er især fordelagtigt for kunderne. Herudover er du sikker på professionel og tryg service. Vores medarbejdere er toptrænede og nøje udvalgte. Så vi er sikker på både, kommunikationen, servicen og det hele spiller 100%. 

Kort sagt: Er du på udkig efter en autoophugger i København med mange års erfarng, god service og konkurrencedygtige skrotpriser? Så er Nembilskrot et oplagt valg. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig 24/7. Vi er kun et par kliks væk. Udfyld formularen på siden, eller ring til os på 60 66 35 08. Vi glæder os meget til at finde en god løsning til dig!

Få et uforpligtende tilbud

Autoophug københavn - se vores afdeling i københavn

Autoophug i København – Effektivt, nemt & Sikkert!

– Se videon forneden, så kan du se hvordan Nembilskrot gør autoophugning nemt for bilejere.

Se et udpluk af vores anmeldelser her

anmeldelse fra kunde som har skrottet sin bil

Fantastisk oplevelse

Jeg har personligt haft en rigtig god oplevelse med nembilskrot. Deres skrotpræmie er rigtig god og deres service er i top.

– Lene 

anmeldelse af kunde som har brugt nembilskrot til at skrotte sin bil

God service

Jeg har kun oplevet god service de 2 gange jeg har skrottet min bil hos nembilskrot. Deres skrotpriser er også mere end rimelige.

– Frederik

Mette anbefaler nembilskrot, når du skal skrot din bil

Nemt og bekvemt

Dejligt nemt at skrotte sin bil hos nembilskrot og oven i købet en rigtig god skrotpræmie for min bil. Jeg anbefaler nembilskrot.

– Mette

David anbefaler nembilskrot, da de giver gode skrotpræmier

God skrotpræmie

Jeg fandt Nembilskrot på google, og kontaktede dem. De afhentede min bil helt gratis og jeg fik en god skrotpræmie.

– David

Gode skrotpriser

Nemskrotbils skrotpriser er rigtig fordelagtige. Vi er derfor rigtig glade for at have skrottet vores bil hos nembilskrot.

– Omar

God oplevelse

Vi har kun oplevet god service hos nembilskrot. De er fair med deres skrotpræmier og tilbyder god service især med den gratis afhentning der er.

– Victor

Så nem en procces

Det var dejligt nemt at skrotte sin bil her, så hvis du skal skrot din bil, så er det hos nembilskrot. De ordner alt papirarbejdet! God service.

– Susanne

God skrotpræmie

Alt gik fint, ingen problemer. De afhentede bilen udbetalte skrotpræmien og den var ret god i forhold til hvad jeg har oplevet.

– Mohammed

Skrotbilen til en fantastisk skrotpris

Se nogle af vores glade kunder her

Her står en glad kunde efter skrotningen af sin skrotbil
Skrotningsattest hos en glad kunde der har skrottet bilen
Afhentning af skrotbil
Glade kunde som lige har skrottet sin bil
Send en besked her

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10 - 20
Lørdag - Søndag: 10 - 20