Effektiv autoophug på sjælland hos Nembilskrot

Trygge og miljørigtige løsninger på hele Sjælland. Se mere herunder.

+45 60 66 35 08

Leder du efter den bedste autoophugløsning på Sjælland?

Så er du havnet det helt rette sted! Nembilskrot har mange års erfaring med miljørigtig håndtering af autoophug på sjælland. Og så er vi selvfølgelig eksperter i at gøre processen med at få autoophugget din bil så nem som overhovedet muligt. Ja, vi tilbyder faktisk at stå for hele processen: Lige fra transporten af din bil til afmeldingen af nummerpladerne. Det betyder, at du stort set ikke skal foretage dig andet end at ringe til os og få en aftale i stand. Vi er blot ét opkald fra dig. 

Maksimal pris – minimal indsats

Hos Nembilskrot lever og ånder vi for altid at være effektive. Når du kontakter os, har du lynhurtigt en pris og en komplet plan for, hvordan vi trygt og sikkert får din bil afsted. Med andre ord er du sikret en super nem løsning på det hele. Vi tilbyder nemlig at stå for hele processen – hurtigt. Alt afhængigt af dine ønsker og behov kan din bil være sendt til vores autoophugger på sjælland allerede samme dag, som du tager kontakt til os. Ønsker du i stedet at vente et par dage eller længere, så aftaler vi blot den dag, hvor det passer dig, at vi afhenter din bil.

Kontakt os for den mest effektive og fleksible løsning!

Også på betalingsfronten er vi ekstremt effektive: Hvis du ønsker det, kan vi betale dig på stedet kontant. Vi overfører også via MobilePay eller gennem traditionel bankoverførsel, hvis det passer dig bedst. Selvfølgelig med straks-overførsel, så du så hurtigt som muligt får penge mellem hænderne. 

Kort sagt: Er du på udkig efter den bedste, mest effektive og bedst betalte autoophugløsning? Så er det Nembilskrot, du skal have fat i. Vi står klar til at hjælpe dig 24/7 og vi er kun ét opkald væk.

Kontakt os på telefon 91 80 50 10 eller benyt dig af kontaktformularen til højre for at finde en løsning nu og her. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Hvordan fungerer skrotningen hos nembilskrot?

- Se videon her forneden, hvor vi forklarer hvordan du nemt kommer af med din skrotbil

Se et udpluk af vores anmeldelser her

anmeldelse fra kunde som har skrottet sin bil

Fantastisk oplevelse

Jeg har personligt haft en rigtig god oplevelse med nembilskrot. Deres skrotpræmie er rigtig god og deres service er i top.

– Lene 

anmeldelse af kunde som har brugt nembilskrot til at skrotte sin bil

God service

Jeg har kun oplevet god service de 2 gange jeg har skrottet min bil hos nembilskrot. Deres skrotpriser er også mere end rimelige.

– Frederik

Mette anbefaler nembilskrot, når du skal skrot din bil

Nemt og bekvemt

Dejligt nemt at skrotte sin bil hos nembilskrot og oven i købet en rigtig god skrotpræmie for min bil. Jeg anbefaler nembilskrot.

– Mette

David anbefaler nembilskrot, da de giver gode skrotpræmier

God skrotpræmie

Jeg fandt Nembilskrot på google, og kontaktede dem. De afhentede min bil helt gratis og jeg fik en god skrotpræmie.

– David

Gode skrotpriser

Nemskrotbils skrotpriser er rigtig fordelagtige. Vi er derfor rigtig glade for at have skrottet vores bil hos nembilskrot.

– Omar

God oplevelse

Vi har kun oplevet god service hos nembilskrot. De er fair med deres skrotpræmier og tilbyder god service især med den gratis afhentning der er.

– Victor

Så nem en procces

Det var dejligt nemt at skrotte sin bil her, så hvis du skal skrot din bil, så er det hos nembilskrot. De ordner alt papirarbejdet! God service.

– Susanne

God skrotpræmie

Alt gik fint, ingen problemer. De afhentede bilen udbetalte skrotpræmien og den var ret god i forhold til hvad jeg har oplevet.

– Mohammed

Skrotbilen til en fantastisk skrotpris

Se nogle af vores glade kunder her

Her står en glad kunde efter skrotningen af sin skrotbil
Skrotningsattest hos en glad kunde der har skrottet bilen
Afhentning af skrotbil
Glade kunde som lige har skrottet sin bil
Send en besked her

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10 - 20
Lørdag - Søndag: 10 - 20