Om Nembilskrot

En autoophugger på sjælland, som er stolet på af flere tusind kunder.

Vi har mange års erfaring bag os og ligeledes mange glade kunder bag os. Vi har handlet med skrot i +7 år, derfor har vi meget stor indsigt i branchen, og det giver vores kunder en fordel. Vi startede som 2 partnere. Begge tidligere mekanikere. Vi har derfor altid haft stor indsigt i biler og denne indsigt er kun vokset sig større med vores erfaringer. Vi er nu 2 partnere og 7 medarbejdere. Medarbejderne holder styr på ophugningen, afhenting af bilerne og diverse, mens vi holder styr på det administrative. Alle vores medarbjedere er forsigtigt udvalgt, så vi fortsat kan give den gode service, vi altid har givet. 

Vi elsker at tage ansvar for vores samfund, vi støtter derfor en masse tiltag. I støtter derfor også disse tiltag, når I handler med os. Se nogle af disse forneden:

vi støtter plastiknejtak
vi støtter stopplastikspild

Se et udpluk af vores anmeldelser her

anmeldelse fra kunde som har skrottet sin bil

Fantastisk oplevelse

Jeg har personligt haft en rigtig god oplevelse med nembilskrot. Deres skrotpræmie er rigtig god og deres service er i top.

– Lene 

anmeldelse af kunde som har brugt nembilskrot til at skrotte sin bil

God service

Jeg har kun oplevet god service de 2 gange jeg har skrottet min bil hos nembilskrot. Deres skrotpriser er også mere end rimelige.

– Frederik

Mette anbefaler nembilskrot, når du skal skrot din bil

Nemt og bekvemt

Dejligt nemt at skrotte sin bil hos nembilskrot og oven i købet en rigtig god skrotpræmie for min bil. Jeg anbefaler nembilskrot.

– Mette

David anbefaler nembilskrot, da de giver gode skrotpræmier

God skrotpræmie

Jeg fandt Nembilskrot på google, og kontaktede dem. De afhentede min bil helt gratis og jeg fik en god skrotpræmie.

– David

Gode skrotpriser

Nemskrotbils skrotpriser er rigtig fordelagtige. Vi er derfor rigtig glade for at have skrottet vores bil hos nembilskrot.

– Omar

God oplevelse

Vi har kun oplevet god service hos nembilskrot. De er fair med deres skrotpræmier og tilbyder god service især med den gratis afhentning der er.

– Victor

Så nem en procces

Det var dejligt nemt at skrotte sin bil her, så hvis du skal skrot din bil, så er det hos nembilskrot. De ordner alt papirarbejdet! God service.

– Susanne

God skrotpræmie

Alt gik fint, ingen problemer. De afhentede bilen udbetalte skrotpræmien og den var ret god i forhold til hvad jeg har oplevet.

– Mohammed