Skrot din bil nemt hos nembilskrot

Hos nembilskrot har vi gjort det rigtig nemt, når du skal skrot din bil. Du skal blot tage kontakt til os enten via telefon, mail eller udfylde formularen på siden, så hører du fra os inden 24 timer. Vi afhenter bilen gratis i nogle tilfælde, og miljøbehandler den også gratis! Du kan derfor spare op til 1500 kroner af selve skrotpræmien.

+45 60 66 35 08

Skrot din bil og få den afhentet på sjælland

Hos Nembilskrot kan du nemt skrotte din bil hos os. Vi har gjort processen med skrotning af bil meget nem og bekvem. Du tager blot kontakt til nembilskrot, også guider vi dig igennem skrotningen. Skrotsystemet er blevet digitaliseret, så når vi afhenter din bil viser vi dig, hvordan du igennem borger.dk skal skrotte din bil hos os. Når du skal skrotte din bil hos os, så aftaler vi indbyrdes et tidspunkt og en dato, der passer dig – derefter henter vi bilen også kommer skrotpræmien ind på din nemkonto. Du kan også vælge at få afregnet kontant eller via mobilepay på stedet. Vi er et miljøgodkendt motorkontor, som har ISO 14001 certificering. Det betyder at praktisk set fire ting for dig, der skal skrotte din bil:

1) Du kan stole på os som autoophugger, som afhenter på sjælland.

2) Du er sikker på, at din bil ikke ender med at blive solgt på en auktion eller brugt ulovligt.

3) Du er sikker på, at din skrotbil bliver afmeldt med straksafmelding.

4) Du får din vægtafgift og forskikring tilbage for den pågældende periode. De kommer tilbage lige så snart at skrotbilen bliver afmeldt.

Alt det praktiske når du skal skrot din bil

Når du skal skrotte din bil er det vigtigt, at du har styr på følgende først:

1) Du skal have skrotbilens originale registreringsattest. På den måde kan vi dokumentere, at du er skrotbilens reélle ejer. Det må derfor ikke være hverken din kæreste, mand, kone, datter, søn eller andet der ejer bilen du vil skrotte. Du SKAL være den sidst-registrerede ejer af bilen, ellers kan vi ikke udbetale skrotpræmien.

2) Du skal have dit nemid på dig, når vi skal mødes således du kan gå ind på borger.dk og skrotte din bil. Systemet er nemlig blevet digitaliseret for at undgå snyd.

3) Du skal have bilens nøgler på dig.

4) Du skal være klar på at modtage en helt fantastisk skrotpræmie, for hos nembilskrot har vi nogle af de bedste skrotpriser.

 

Få et uforpligtende tilbud

Hvordan fungerer skrotningen hos nembilskrot?

- Se videon her forneden, hvor vi forklarer hvordan du nemt kommer af med din skrotbil

Se et udpluk af vores anmeldelser her

anmeldelse fra kunde som har skrottet sin bil

Fantastisk oplevelse

Jeg har personligt haft en rigtig god oplevelse med nembilskrot. Deres skrotpræmie er rigtig god og deres service er i top.

– Lene 

anmeldelse af kunde som har brugt nembilskrot til at skrotte sin bil

God service

Jeg har kun oplevet god service de 2 gange jeg har skrottet min bil hos nembilskrot. Deres skrotpriser er også mere end rimelige.

– Frederik

Mette anbefaler nembilskrot, når du skal skrot din bil

Nemt og bekvemt

Dejligt nemt at skrotte sin bil hos nembilskrot og oven i købet en rigtig god skrotpræmie for min bil. Jeg anbefaler nembilskrot.

– Mette

David anbefaler nembilskrot, da de giver gode skrotpræmier

God skrotpræmie

Jeg fandt Nembilskrot på google, og kontaktede dem. De afhentede min bil helt gratis og jeg fik en god skrotpræmie.

– David

Gode skrotpriser

Nemskrotbils skrotpriser er rigtig fordelagtige. Vi er derfor rigtig glade for at have skrottet vores bil hos nembilskrot.

– Omar

God oplevelse

Vi har kun oplevet god service hos nembilskrot. De er fair med deres skrotpræmier og tilbyder god service især med den gratis afhentning der er.

– Victor

Så nem en procces

Det var dejligt nemt at skrotte sin bil her, så hvis du skal skrot din bil, så er det hos nembilskrot. De ordner alt papirarbejdet! God service.

– Susanne

God skrotpræmie

Alt gik fint, ingen problemer. De afhentede bilen udbetalte skrotpræmien og den var ret god i forhold til hvad jeg har oplevet.

– Mohammed

Skrot din bil og få en fordelagtig skrotpræmie

Se nogle af vores glade kunder her

Her står en glad kunde efter skrotningen af sin skrotbil
Skrotningsattest hos en glad kunde der har skrottet bilen
Afhentning af skrotbil
Glade kunde som lige har skrottet sin bil
Send en besked her

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10 - 20
Lørdag - Søndag: 10 - 20