Skrotning af bil hos Nembilskrot

Hvordan foregår skrotning af bil hos Nembilskrot – Københavns bedste autoophugger?

Læs mere forneden

+45 60 66 35 08

Hvordan foregår skrotning af bil hos nembilskrot?

Hos nembilskrot har vi gjort skrotningen af bil meget nem. Processen forløber således: Du tager kontakt til os enten via telefon, mail eller formularen her. Når du har taget kontakt til os, så vil vi ringe dig op og aftale et møde tidspunkt med dig. Vi vil så give en gratis vurdering af din skrotbil. Det hænder nogle gange at en skrotbil er mere værd en skrotpræmien. Derfor laver altid en inspektion af bilen, således vi kan udbetale den bedste skrotpræmie. Vi skal jo leve op til vores ry i branchen. Vi er nemlig kendt som autoophuggeren med de bedste skrotpriser. 

Når vi har aftalt en skrotpræmie, og du er tilfreds med denne så vil vi afhente bilen med en autotransporter i tilfælde af, at den ikke er forsvarlig at køre i. Det er nemlig vigtigt at skrotbiler skrottes, således de ikke udgør en trussel for trafikken og samfundet. Man kan nemlig hurtigt komme galt afsted med en skrotbil, som mangler service eftersyn. Det kan eksempelvis være, hvis bilen går i står, ikke bremser ordentligt eller svinger lidt til højre ved bremsning fx. 

Hvad sker der ved skrotning af bilen?

Når du skal skrotte din bil, så vil vi som sagt afhente skrotbilen. Når vi har afhentet skrotbilen, så tager vi den med til vores autoophugger på sjælland. Vi hugger den for alle dele, benzin, hjul, reserve dæk og andet. Herefter så presser vi metallet sammen, og sælger jernet. Vi sælger også radioen og alt andet vi kan.

Skrotningen er blevet digitaliseret i 2020

Se videon forneden fra miljøstyrelsen i forhold til, hvordan du skal skrotte din bil. 

Få et uforpligtende tilbud

Hvordan foregår det helt konkret og ned til det praktiske plan?

Se videon forneden hvor miljøstyrelsen viser dig, hvordan bilejere kan skrotte deres bil. Processen med skrotning af bil er nemlig blevet digitaliseret. 

Helt praktisk

I videon illustreres det meget simpelt. Du logger blot ind på borger.dk vælger din bil, indaster dine oplysninger, afkrydser nogle felter, vælger en autoophugger og får bragt bilen. Du skal dog selvfølgelig have en aftale på forhånd med selve autoophuggeren. Hos de fleste autoophuggere på sjælland og i københavn skal du dog selv sørge for levering ellers bliver du trukket i skrotpræmien. Hos os afhenter vi næsten altid bilen gratis. Derudover så giver vi en gratis inspektion af bilen. Så hvis det er noget værdi at komme efter, vil du modtage mere end skrotpræmien. 

skrotning af bil her ses en masse skrotbiler, som er blevet skrottet

Få et uforpligtende tilbud

Ofte stillede spørgsmål omkring skrotning af bil

Hvad sker der efter du har skrottet din skrotbil?

Efter du har været inde på borger.dk og skrottet din bil, så skal du blot vente et par dage, så afmelder vi nemlig dine nummerplader og dermed skrotbilen.

Hvor meget får jeg i skrotpræmie hos Nembilskrot?

Hos Nembilskrot udbetaler vi gode skrotpræmier helt op til 5.000 DKK. Skrotpræmien afhænger kun af bilens stand, model og mærke. Har du fx en BMW, med en god motor som er velfungerende kan du få straks mere for den end, hvis du havde en Toyota Corolla fra 1993. Når du kontakter os, så hjælper vi GRATIS i forhold til at vurdere bilen. I enkelte tilfælde underretter vi bilforhandlere om din bil, hvis den er værd at købe. Vi har også en del mekanikere i vores netværk. Du kan derfor nogle gange sælge din bil og få straks mere end den sædvanlige skrotpræmie.

 

Hvad sker der med skrotbilen, når man skrotter sin bil hos Nembilskrot?

Når man har skrottet sin bil hos Nembilskrot, så sender vi skrotbilen til autoophugning. Det vil sige, at vi i vores “værksted” skærer motoren ud og andre dele som fx. katalysatoren. Hvis reservedelene fungerer og der er efterspørgsel på dem, så sælger vi dem videre til mekanikere.Efter vi har taget alle brugbare reservedele af, så skrotter vi metallet og sælger metallet. For at se prisen på et ton jern, kan fx se her

Hvad skal jeg gøre for at komme i gang med skrotning af min bil?

For at komme i gang lige nu med at skrotte din bil skal du blot tage kontakt til os på 91 80 50 10. Du kan også sende en forespørgsel igennem formularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvordan fungerer skrotningen hos nembilskrot?

- Se videon her forneden, hvor vi forklarer hvordan du nemt kommer af med din skrotbil

Se et udpluk af vores anmeldelser her

anmeldelse fra kunde som har skrottet sin bil

Fantastisk oplevelse

Jeg har personligt haft en rigtig god oplevelse med nembilskrot. Deres skrotpræmie er rigtig god og deres service er i top.

– Lene 

anmeldelse af kunde som har brugt nembilskrot til at skrotte sin bil

God service

Jeg har kun oplevet god service de 2 gange jeg har skrottet min bil hos nembilskrot. Deres skrotpriser er også mere end rimelige.

– Frederik

Mette anbefaler nembilskrot, når du skal skrot din bil

Nemt og bekvemt

Dejligt nemt at skrotte sin bil hos nembilskrot og oven i købet en rigtig god skrotpræmie for min bil. Jeg anbefaler nembilskrot.

– Mette

David anbefaler nembilskrot, da de giver gode skrotpræmier

God skrotpræmie

Jeg fandt Nembilskrot på google, og kontaktede dem. De afhentede min bil helt gratis og jeg fik en god skrotpræmie.

– David

Gode skrotpriser

Nemskrotbils skrotpriser er rigtig fordelagtige. Vi er derfor rigtig glade for at have skrottet vores bil hos nembilskrot.

– Omar

God oplevelse

Vi har kun oplevet god service hos nembilskrot. De er fair med deres skrotpræmier og tilbyder god service især med den gratis afhentning der er.

– Victor

Så nem en procces

Det var dejligt nemt at skrotte sin bil her, så hvis du skal skrot din bil, så er det hos nembilskrot. De ordner alt papirarbejdet! God service.

– Susanne

God skrotpræmie

Alt gik fint, ingen problemer. De afhentede bilen udbetalte skrotpræmien og den var ret god i forhold til hvad jeg har oplevet.

– Mohammed

Skrotbilen til en fantastisk skrotpris

Se nogle af vores glade kunder her

Her står en glad kunde efter skrotningen af sin skrotbil
Skrotningsattest hos en glad kunde der har skrottet bilen
Afhentning af skrotbil
Glade kunde som lige har skrottet sin bil
Send en besked her

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10 - 20
Lørdag - Søndag: 10 - 20