Skrotpræmier hos Nembilskrot

Slip af med din gamle bil i dag. Hurtigt, nemt og bekvemt – til en formidabel pris. Se mere nedenfor.

60 66 35 08

Høj skrotpræmie i sigte! Få det maksimale udbytte af din bil hos os

Øv, klarede din bil ikke synstesten? Eller er du kørt sur i den og drømmer en ny model? Eller måske er du klar til at gå all-in på klimabølgen og vil af med den til fordel for cyklen og offentlig transport?

Så er det hos Nembilskrot, at du skal søge hjælp. Vi kan nemlig tilbyde dig helt fantastiske skrotpræmier for din gamle bil. Udover varme penge mellem hænderne får du også fornøjelsen af at slippe for alt besværet med at slippe af med din gamle bil. Hos Nembilskrot går tingene hurtigt med maksimal fortjeneste til dig som gevinst.

Vi står altid klar til at give dig en vurdering og at handle på din beslutning.

Enhver bil kan afsættes hos os

Hos Nembilskrot lader vi os ikke skræmme af hverken store, små, trafikskadede eller defekte biler, der ikke er i stand til at køre mere. Når du vælger os til at stå for skrotningen af din bil, kommer vi selvfølgelig gerne og får den transporteret væk fra din hjemmeadresse eller hvor du måtte ønske det. Bare fortæl os tid og sted, så står vi klar til at hjælpe dig af med din gamle, udtjente bil. 

Hos os kan du få en overraskende høj skrotpræmie for din bil. Kontakt os endelig på telefon 91 80 50 10 og fortæl lidt om årgang, model, mærke og antal kørte kilometer; så giver dig hurtigt en vurdering af, hvad du kan tjene på din bil. Vi er ikke i tvivl om, at vi sammen finder en løsning, der falder i god jord hos dig. Nembilskrot har mange års erfaring med skrotning af biler på hele Sjælland, så hvis du står med en bil, du ikke kan overskue, så er det os, du skal have fat på.

Når du kontaker Nembilskrot er det selvfølgeligt uforpligtende. Vi hjælper dig med at få en idé om, hvad du kan tjene, hvis du afsætter din bil til skrot i dag. Hvis du synes om tilbuddet, så er vi hurtige til at betale: Vi kan lægge pengene kontant eller overføre gennem MobilePay eller en traditionel banokoverførsel, som vi selvfølgelig overfører gennem straks-overførsel, så du har pengene samme dag.

Vi står klar til at hjælpe dig af med din gamle bil og glæder os til at høre fra dig. Kontakt os på telefon 60 66 35 08 eller via kontaktformularen til højre for et uforpligtende tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

Hvordan fungerer skrotningen hos nembilskrot?

- Se videon her forneden, hvor vi forklarer hvordan du nemt kommer af med din skrotbil

Se et udpluk af vores anmeldelser her

anmeldelse fra kunde som har skrottet sin bil

Fantastisk oplevelse

Jeg har personligt haft en rigtig god oplevelse med nembilskrot. Deres skrotpræmie er rigtig god og deres service er i top.

– Lene 

anmeldelse af kunde som har brugt nembilskrot til at skrotte sin bil

God service

Jeg har kun oplevet god service de 2 gange jeg har skrottet min bil hos nembilskrot. Deres skrotpriser er også mere end rimelige.

– Frederik

Mette anbefaler nembilskrot, når du skal skrot din bil

Nemt og bekvemt

Dejligt nemt at skrotte sin bil hos nembilskrot og oven i købet en rigtig god skrotpræmie for min bil. Jeg anbefaler nembilskrot.

– Mette

David anbefaler nembilskrot, da de giver gode skrotpræmier

God skrotpræmie

Jeg fandt Nembilskrot på google, og kontaktede dem. De afhentede min bil helt gratis og jeg fik en god skrotpræmie.

– David

Gode skrotpriser

Nemskrotbils skrotpriser er rigtig fordelagtige. Vi er derfor rigtig glade for at have skrottet vores bil hos nembilskrot.

– Omar

God oplevelse

Vi har kun oplevet god service hos nembilskrot. De er fair med deres skrotpræmier og tilbyder god service især med den gratis afhentning der er.

– Victor

Så nem en procces

Det var dejligt nemt at skrotte sin bil her, så hvis du skal skrot din bil, så er det hos nembilskrot. De ordner alt papirarbejdet! God service.

– Susanne

God skrotpræmie

Alt gik fint, ingen problemer. De afhentede bilen udbetalte skrotpræmien og den var ret god i forhold til hvad jeg har oplevet.

– Mohammed

Skrotbilen til en fantastisk skrotpris

Se nogle af vores glade kunder her

Her står en glad kunde efter skrotningen af sin skrotbil
Skrotningsattest hos en glad kunde der har skrottet bilen
Afhentning af skrotbil
Glade kunde som lige har skrottet sin bil
Send en besked her

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10 - 20
Lørdag - Søndag: 10 - 20