Volkswagen udvider paletten af Passat-modeller med den sportslige Variant R-Line, der både visuelt og køredynamisk tilføjer Passat nye dimensioner. Samtidig har Volkswagen justeret prisen og øget standardudstyret på de øvrige Passat-modeller.

En hurtig tilføjelse, du kan se vores skrotpriser her.

Passat Variant R-Line

Volkswagen Passat Variant har i R-Line-versionen fået tilført masser af sportsappeal og skiller sig visuelt ud fra de øvrige Passat-modeller med detaljer, som en ændret frontkofanger med et markant køleluftindtag og elegante integrerede tågeforlygter, samt et diskret R-Line-logo i kølergrillen.

Langs siderne bærer Passat Variant R-Line et par diskrete sideskørter, og bag fra kan du spotte R-Line-versionen på en bagkofanger med en sortlakeret diffuser, en tagspoiler i karrosserimatchende lakering og tagrælinger med mat-sølv overflade.

Flotte 17” Mallory-aluminiumsfælge med 235-profil dæk gør det sportslige ydre komplet, og sammen med en strammere sportsundervogn, der sænker karrosseriet 15 mm, er Variant R-Line ikke kun sportsligere at se på, men også at køre i. 2,0 TSI-versionen er i R-Line desuden standardudstyret med adaptiv undervogn (DCC), der tilpasser affjedringen efter kørestil, så du både kan nyde affjedringskomfort som i en luksuslimousine og køredynamik som i en sportslig bil.

Inde i det elegante og rummelige interiør er det sportslige i R-Line-versionen understreget med udstyrsdetaljer som dybe sportssæder med R-logo broderet i nakkestøtterne, et læderbeklædt multifunktions-sportsrat, pedaler i børstet stål og et instrumentbord med dekor i titansølv.

Passat Variant R-Line fås i kombination med den 177 hk/380 Nm stærke 2-liters TDI-dieselmotor eller den 210 hk/280 Nm stærke 2-liters TSI-turboladede benzinmotor. 2,0-TDI-versionen klarer accelerationen for 0-100 km/t på 8,6 sek. og har en topfart på 224 km/t og er opgivet til at køre 21,3 km/l ved blandet kørsel. 2,0 TSI-versionen når 100 km/t på 7,7 sek. og har en topfart på 235 km/t og er opgivet til at køre 13,9 km/l ved blandet kørsel.

Begge motorvarianter kan for en merpris på 25.000 kr. leveres med 6-trins DSG-dobbeltkoblingsgearkasse, der højner kørekomforten med sine hurtige og harmoniske skift. 2,0 TSI-versionen er i R-Line desuden standardudstyret med adaptiv undervogn (DCC), der kombinerer limousinens affjedringskomfort med skarpere køredynamiske egenskaber.

Mere standardudstyr

Samtidig med introduktionen af den sportslige R-Line-version er Passat-modelprogrammet blevet revideret og prissætningen ændret. DK-pakken, der omfatter multifunktionslæderrat, parkeringssensorer for og bag og multifunktionsanlæg Premium, er nu standard på alle versioner med undtagelse af Startline-versionen. Trendline og Highline-versionerne udgår, således at Passat fremover fås i versionerne Startline, Bluemotion, Comfortline, R-Line og Alltrack.

Udover et mere omfattende standardudstyr har nye priser gjort Passat endnu mere attraktiv. Her er det værd at fremhæve Passat Variant 2,0 TDI Comfortline med DSG-gear, der før kostede 477.393 kr. men nu tilbydes til 454.990 kr.